Lia-louise

lia-louise

Det blev ett långt härligt blogglov, och vi har redan gått i skolan i 2veckor. I slutet av nästa vecka väntas den där HM-pitchen. Kan inte påstå att jag längtar, mer. Den närmast självlärda skådespelaren Lia Boysen har slagit sig fram i Jag hade gjort många roller innan, men reaktionerna efter Louise var. Visa profiler för personer som heter Lia Louise. Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Lia Louise och andra som du känner. Facebook ger människor. Jag är med andra ord en lyckans student och nästa vecka är vi tillbaka på Medieinstitutet för att rapportera vår första LIA, i form av en inlämning och ett stycke Pecha Kucha. Ett ganska bra effektivt format då spelreglerna är samma för alla. And so we did. Kan berätta mer om LIA2 när min handlingsplan är klar. Osv… Och så firade vi. Kan hända att jag rapportera för er med. Några av oss är skitnervösa och några av oss sprängs snart av prestationsångest och kan absolut inte sova. Som student att ha ett extrajobb där man får praktisera sina kunskaper medan man pluggar, ja det är optimalt. Så fort jag får ordning på nya hemsidan — så kan ni gå in och kika på den. På måndag startar jag min 6weeks intership Lia1 som marknadsassistent på Starbucks HQ här i Stockholm. Absolut inte börja tänka på kvällens matkasse. Blir så jäkla inspirerad av människor som lyckas fånga och hålla intresse, överraska, imponera, kanske chocka, vågar drar en vits? Jag kommer, förutom att fortsätta jobba med Community management, jobba mer med analys, SEO, Paid Social, innehåll och strategi. Och det är ju det bästa kvittot på att den här praktiken har gått bra. lia-louise

Lia-louise Video

EIN SINNLOSER WOCHENVLOG #2 Hört talas som det? And so we did. Tror och hoppas det var lite uppskattat efter en lång dag med presentationer. Retorik och presentationsteknik  känns så oerhört viktigt. Jag kommer, förutom att fortsätta jobba med Community management, jobba mer med analys, SEO, Paid Social, innehåll och strategi. Förutom tristess och en gäsp…  Inser efter 34st Pecha Kuchas igår att det inte finns något tristare än att lyssna på en platt presentation. lia-louise En kväll för fantastiska WKS-ettorna att visa upp sina terminsprojekt och mingla runt med peps från branschen. Och det är ju det bästa kvittot på att den här praktiken har gått bra. Har dock hållit andra sociala medier väl uppdaterade. Ni som hänger med i svängarna vet att jag redan tjuvjobbat några månader i samband med premiären för Starbucks Stureplan och Starbucks Södermalm. Vi noterar att det inte är optimalt att lägga ett skolprojket över sommarlovet… så just nu är jag mest stressad av prestationsångest.

Lia-louise -

Sen var vi glada för att det kapitlet var över och att ett nytt står utanför dörren. En kväll för fantastiska WKS-ettorna att visa upp sina terminsprojekt och mingla runt med peps från branschen. Blir så jäkla inspirerad av människor som lyckas fånga och hålla intresse, överraska, imponera, kanske chocka, vågar drar en vits? Speciellt när man tycker att det är himla himla kul och spännande! Det förutsätter att man har 20 bilder, foton, collage, filmer, kartor, slides, ritningar. Ja, vad som helst som man kan titta på på en skärm. I morgon går vi ut på Lia1. Någon som får en att känna något, vad som helst. Säkerligen barrie cougars som kommer gratis. Ska bli fantastiskt skönt att fokusera verksamheten på en sak. Snart helg, zoo milf är jag värd.

0 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *